Услуги

Работният ни процес включва УСЛУГИТЕ, които служителите на „Бургас мебел” ООД осъществяват:

  • Демонтаж на мебели: „Бургас мебел” ООД гарантира на своите клиенти, че демонтажът на старите им мебели ще се извърши професионално , с пълното старание да не бъдат увредени, а да останат годни , за да могат да послужат на някой друг, в случай, че клиентът иска да ги продаде, подари, отдаде или каквото и да реши, след като ги замени с нашите нови. Ползите и предимствата от тази услуга намираме в следното – от една страна запазваме нещо, за да може да бъде използвано от някой друг, годно за употреба, а от друга страна осигуряваме на нашите професионалисти свободен терен за започване на работа по вече договорения проект и най-сетне – контролът по изпълнението е общ – и наш – и на клиента!
  • Монтаж на мебели: Ние, екипът на „Бургас мебел” ООД, така, както сами си изработваме мебелите, така също държим наши служители да си осъществят монтажа, като по този начин гарантираме пълният контрол върху извършване на услугата, за която сме поели ангажимент пред клиента и следим за цялостната визия, такава, каквато сме договорили с Клиента.
  • Изработка на ВиК инсталации: Разполагаме с наши експерти, които се ангажират със свързването на мивки, миялни машини, хладилници/при които има нужда/, перални машини, смесителни батерии за топла и студена вода, както и всичко, отнасящо се до ВиК инсталациия към кухните, които сме проектирали за нашите клиенти.
  • Изработка на Ел-инсталации: Разбира се, служителите на „Бургас мебел” ООД изработват изцяло свързването на електрическите уреди при монтажа на кухните, котлони, фурни, осветление, аспиратори, контакти и др. За нас е важно всичко, което сме започнали, да мине през ръцете на нашите служители, защото отговорността по изпълнението е само и единствено на „Бургас мебел” ООД.
Прочетена 4990 пъти