Спалня #06 - (bm-sp 532.001.05)

Спалня - "ВЪОБРАЖЕНИЕ"

Този проект е нашето предизвикателство към Вас, Уважаемите Клиенти, които разполагате  Вашето Въображение и Доза смелост в идеите и разбира се с по-голям пространствен капацитет! Рационалното у вас ще е удовлетворено от решението гардеробът с плъзгащи врати да разполага с вградени  вътрешни чекмеджета, които в никакъв случай не ограничават, а напротив, позволяват обемът и вместимостта да са дотолкова функционални, че да съберат повече отколкото предполагате!

Елегантното у вас ще бъде поласкано от леглото с голяма кожена табла, а към него за разкош е една очарователна пуфа с кожена седалка – всичко това в идеална хармония, каквато следва да има само и единствено една завършена композиция.

Естетичното у вас не може да подмине с безразличие тоалетката и ТВ-модула, така обединени в приятна за окото и удобна за ползване секция, която макар и да не се натрапва в стаята, привнася този уют, заради който обикновено ни се приисква да прекарваме повече време в спалнята, защото нали точно в спалнята докато спим...творим?!

Прочетена 4739 пъти
Още в тази категория: « Спалня #05 - (bm-sp 232.001.05)